Profil vad är det?

21 november 2019
william eriksson
Profil vad är det?

Profilprodukter är produkter som visar företagets profil, dvs logga och även kanske om man har en speciell färg som alltid används av företaget. En logga kan vara företagets namn, som IKEA, men det kan också vara initialerna, VW, eller något annat som minner om företaget som bilen Jaguar som har just djuret jaguar som logga. Och en logga kan man sätta på allt ifrån kontoret till profilprodukter som kläder, pennor, usb-minnen och kaffemuggar. Marknaden för profilprodukter har eskalerat kraftigt på senare år och det fullkomligt väller ut nya slags profilprodukter varje år. Nytt under senare år är till exempel träningskläder där företagets personal visar upp sin arbetsgivares logga på diverse tävlingar.

 

 

Profilprodukter som presenter

Till högtider kan man vilja både ge personal och kunder sin uppskattning och samtidigt passa på att visa vem det kommer ifrån och då kan man använda sig av presentreklam i Stockholm eller någon annan svensk stad. Presentreklam är precis som ordet säger, presenter som samtidigt är reklam. Det kan vara gåvor från det egna företaget eller som ger associationer till det egna företaget, eller så är de helt enkelt bara presenter med företagets namn på.

 

 

 

Speciella gåvor

När det gäller profilprodukter som ska användas till presentreklam så kan man kanske satsa lite större. En idé är att varje år ta fram en lite finare mössa med företagets logga på, där varje år har en egen färg. Det kan till och med bli ett samlarobjekt för personal och kunder, och till stor glädje för många år framöver. Dessutom kan företagets namn spridas i hela landet, och utomlands, då personal och kunder med familjer stolta visar upp sig i sina fina mössor med företagets logga på. Men vill man inte satsa så stort så brukar det vara mycket populärt med alla slags bruksföremål i profilprodukter, som vattenflaskor, golfbollar, kepsar, träningsväskor och träningskläder.

Fler nyheter