Kapa lagerkostnaderna med tredjepartslogistik

28 mars 2022
william eriksson

editorial

Det är smidigt, enkelt och framför allt kostnadsbesparande att använda sig av tredjepartslogistik. Då lämnar man över hela lagerfunktionen till ett företag som är specialister på det. Visserligen går du inte runt och klämmer på alla utgående paket, men du har inga kostnader för lagerpersonal, byggnad, truckar och annat som hör till.

Tanken är svindlande för många småföretagare, som inte vågar släppa kontrollen över utlastningen. Men det är smidigt att kunna skicka ordern vidare elektroniskt till ett företag som sysslar med tredjepartslogistik. Du har ändå full kontroll över din försäljning.

En tjänst som kan utvecklas

Du har möjlighet att låta lagerspecialisten skriva ut etiketter, utfärda frakthandlingar, plocka och packa. Dessutom kan tjänsten utvecklas ytterligare med att allt inkommande gods levereras där det också lagras, och att du även outsourcar faktureringen för ivägskickade beställningar.

Du kanske klarar dig med att hyra ett rum i ett kontorshotell, eller så kan du bo och ha kontor på någon helt annan plats. Ny teknik och elektronik gör att ett stort företag inte behöver ha så många anställda, för man kan outsourca även löner och bokföring till olika firmor. När det just gäller lagret är det så mycket pengar och besvär du sparar in på med tredjepartslogistik. 

 

tredjepartslogistik

 

Använd ditt kapital i verksamheten

Har du ett litet företag men måste ha ett lager, kan du spara mycket pengar på att slippa köpa eller hyra en stor fastighet, inreda den med pallställ, köpa och serva en truck etc. Du sparar också pengar på att slippa ha dyra försäkringar. Det finns alltid personal på plats, året om, på ett företag för tredjepartslogistik. Länktips: https://www.hillmerslogistik.se/

Detta sammantaget innebär att du kan få en rationell logistik när en expert sköter lagret. Du betalar för det som blir uträttat och har en smidigare hantering. Du kan koncentrera dig på att sälja och skaffa nya kunder.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://djurbloggaren.se/

https://djur-bloggen.se/

https://djurnews.se/

https://alla-djur.se/

https://alltomdjuren.se/

https://dinadjur.se/

https://djurnytt.se/

https://familjedjur.se/

https://glada-djur.se/

https://husdjurs-bloggen.se/

https://husdjursbloggen.se/

https://tipsomdjur.se/

Fler nyheter