Fullservicevarv i Stockholm – allt du behöver för en njutbar segling

26 juni 2023
Maja Bergman Lindberg

Segling är en fantastisk hobby som ger mycket glädje och frisk luft. Att ha en egen båt är en dröm för många, men det kräver också mycket underhåll. Som seglare vill man ju helst tillbringa tiden på vattnet och inte på land och pyssla med båten. Därför är det bra att veta att det finns ett fullservicevarv i Stockholm som hjälper dig med allt som rör din båt.

Helhetslösningar för din båt

Fullservicevarvet i Stockholm erbjuder helhetslösningar för din båt. Det innebär att du kan lämna över allt underhåll och service till dem. De tar hand om allt från bottenmålning och motorunderhåll, till reparationer och uppgraderingar. Du kan också få hjälp med att förvara din båt på vintern och sjösätta den på våren. Det finns inga krav på att du ska ha köpt din båt från varvet, utan här är alla seglare välkomna. Du kan vara säker på att din båt får den bästa möjliga vården och att experterna på varvet hjälper dig att hålla den i toppskick.

Fullservicevarv Stockholm

Fokus på kvalitet och säkerhet

På ett fullservicevarv i Stockholm har man fokus på kvalitet och säkerhet. Varje båt behandlas som om det vore deras eget och allt arbete görs noggrant och omsorgsfullt. Personalen är erfarna och har god kunskap om olika typer av båtar och dess utrustning. De använder bara de bästa materialen och verktygen för att säkerställa att din båt får den bästa vården. Säkerhet är också en viktig faktor på varvet. Personalen genomgår regelbunden utbildning för att säkerställa att de har den senaste kunskapen inom säkerhet och räddningsåtgärder. De ser till att din båt är i toppskick och redo för att ge dig en trygg och trevlig segling.

En plats för samvaro och kunskapsutbyten

Ett fullservicevarv i Stockholm är en plats för samvaro och kunskapsutbyte för seglare. Här finns en trevlig gemenskap av människor som delar samma intresse för segling och båtliv. Personalen på varvet är också alltid tillgängliga för att ge råd och tips om allt som rör din båt. Varvet arrangerar också olika evenemang för seglare och båtentusiaster. Det kan handla om allt från båtlivsmässor och föreläsningar till regattor och utbildningar. Det är en chans för dig som seglare att träffa nya människor och lära dig mer om ditt stora intresse.

Läs mer här: https://bjornhammarvarvet.se/action-service/

Fler nyheter