Affischer och wallstickers till barn tar in färg och liv till barnrummet och skapar en mysig atmosfär

03 augusti 2021
Cecilia Olsson

Ett barnrum kan inredas på en mängd olika sätt. Det som är viktgast att tänka på är att barnet ska kunna leka säkert i rummet utan att behöva en vuxen på plats, något som kan uppnås genom att förankra möbler som kan tippa och se till att leksakerna är anpassade efter åldern på barnet. Det kan även vara bra att ta in mjuka mattor och textilier som kan dämpa vid ett eventuellt fall från sängen samtidigt som det gör rummet mysigt. Vill man ha ett extra trevligt och individuellt rum så kan det göra mycket om man fyller väggarna med fina dekorationer. 

Det finns mycket att välja på när man ska pynta väggarna i barnrummet  

Väggdekorationer i ett barnrum är något som kan göra att rummet känns ombonat, komplett och även hjälpa barnet att lära sig bokstäver, färger och annat. Även om de allra flesta affischer och wallstickers består av söta motiv så finns det även de som kan innehålla bokstäver och andra lärande ting. Tack vare det breda utbud som finns på marknaden så kan man alldeles säkert hitta något som faller barnet i smaken.

Affischer och wallstickers får rummet att kännas mer ombonat

Med affischer på väggarna kan man enkelt plocka upp favoritfärgen eller älsklingsdjuret som barnet har. Det fyller tomma väggar och får rummet att kännas mer personligt. Det finns affischer som kan innehålla allt från barnets namn och födelsedatum till mängder av söta motiv. En wallsticker kan fylla nästan hela eller delar av en vägg. Även dessa finns med mängder av olika motiv i olika färger och kan också göras individuella med namn eller någon personlig text.

Ett företag som erbjuder väldigt många fina affischer och wallstickers till barn är Sohu-Shop. Förutom det breda utbudet av befintliga motiv så erbjuds även möjligheten att göra väggdekorationerna extra personliga med namn, födelsedatum och mycket mer. 

Fler nyheter