Virussanering av kontorslokaler och företagslokaler

05 maj 2022
Jenny Olsson

editorial

Sedan pandemin kom har vi kanske blivit mer medveten än någonsin vad virus kan göra med ett samhälle och hur viktigt det är att sprita händer och hålla ytor rena. Med pandemin, när vi också blev duktiga på detta såg man att många andra sjukdomar minskade, som vinterkräksjukan och förkylningsvirus. Det betyder att skulle man kunna fortsätta med denna trend skulle sjukdomar som dessa minska. Att bara utföra vanlig städning är naturligtvis bra och nödvändigt och tar bort många partiklar men för att få bort virus bör man utföra en riktigt virussanering. Om det till exempel sker utbrott av kräksjuka eller covid på en arbetsplats är det nödvändigt för att stoppa vidare smittspridning.

Många virus lever nämligen kvar en tid på ytor och även om de stänger ner skolor under ett par dagar så finns viruset kvar när eleverna återvänder till skolan och tar i handtag, ledstänger, kranar och så vidare. Därför är det viktigt att agera snabbt för att få bukt med  smittan. 

 

virussanering

Virussanering på flera orter

För att rengöra ytorna ordentligt är det därför bra att utföra en virussanering. Svenska Skadedjurssanering utför saneringar som dessa och har de rätta medlen för att få bort virus på ytor.

De har dessutom en jourtelefon som man kan nå dem på, vilket gör att man snabbt kan få hjälp om det skulle vara bråttom. Kanske har man virus i lokaler som snart behöver öppnas upp och användas igen. Om man kan få snabb hjälp med saneringen kan man också snabbt börja använda lokalerna igen. De finns dessutom på flera orter i Sverige som Arboga, Eskilstuna, Enköping, Kungsör, Köping, Strängnäs, Uppsala och Södertälje.

Om du behöver en virussanering, gå in på deras hemsida och fyll i dina uppgifter. Därefter får du en offert från dem på vad jobbet kommer att kosta att utföra. Om du har ytor som behöver saneras, tveka inte på att göra det. Det är bättre att ta det säkra före det osäkra!

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://hus-bloggaren.se/

https://hus-bloggar.se/

https://husnews.se/

https://bygg-ideer.se/

https://familje-bostaden.se/

https://familjens-hus.se/

https://hemmafixaren.se/

https://hemmet-tomten.se/

https://hus-hem.se/

https://hus-sidan.se/

https://villa-posten.se/

https://villa-sidan.se/

Fler nyheter