CBD från industrihampa

22 mars 2021
jonas olsson

Få växter har blivit så omtalade som hampa och ändå är det få växter som fortfarande rymmer lika många hemligheter. Forskningen om den intressanta växten har pågått i många år men ändå är det fortfarande många fler frågor än svar som har lagts fram. 

Det finns exempelvis många områden som man ännu försöker forska inom när det gäller de goda effekterna med CBD. De som sägs vara av motsatt effekt mot hampans narkotikaklassade substans THC. Effekter som till och med läkemedelsvärlden ställer stora förhoppningar till, gällande många av de allvarliga tillstånd och sjukdomar som finns.

 

Cannabidiol och dess alla effekter

Eftersom det ännu pågår forskning så kan det vara svårt att veta vart den tar vägen. Det man vet med säkerhet hittills är att CBD, eller Cannabidiol, har bevisad effekt vid vissa typer av epilepsi. Substansen ger även en lindring vid MS. 

Läser man om ämnet på sidor som https://raworganics.se/ så finns det rapporter från kunder som initierar även andra effekter. Det sägs att kunder har kunnat märka en god påverkan på immunförsvaret, en ångestdämpning samt många andra mycket goda effekter av olika slag. Såväl invärtes som utvärtes.

 

Problem med andningsapparaten

Hos patienter som har KOL finns det en stor längtan efter ett extrakt som kan underlätta och kanske även läka. Det är en av alla sjukdomar och tillstånd som ligger på bordet för forskningen att hitta lösningar på. 

På https://cbdoljainfo.se/cbd-olja-mot-kol/ står det en hel del information om ämnet, även om man är försiktigt optimistisk än. I alla forum och på alla internetsidor är man mycket noga med att påtala att diagnoser endast ska ställas av läkare. Det är även mycket viktigt att inte självmedicinera vid sjukdomar och tillstånd som är av grav art. Är du mer intresserad av ämnet så finns det även information att ta del av på Läkemedelsverkets hemsida. 

Fler nyheter