LED växtbelysning skapar goda förutsättningar för växterna året runt

10 juni 2022
Cecilia Olsson

editorial

Med växtbelysning så är det möjligt att ge sina växter det ljus de behöver året om. Man behöver inte oroa sig för den mörka vintern eller att växterna måste stå på en speciell plats för att få tillräckligt med ljus. Väljer man dessutom LED belysning så får man lampor som håller väldigt länge och drar väldigt lite ström. Vilket är bra eftersom växtbelysning i regel måste vara tänd många timmar per dygn.

 

Varför är det så bra med växtbelysning?

Eftersom vi bor i ett land där det är väldigt mörkt i princip halva året så kan många växter behöva växtbelysning för att kunna må riktigt bra och växa.

Till vissa odlingar kan det behövas växtbelysning även under de ljusare månaderna på året för att verkligen boosta tillväxten eller för att kunna placera växterna där man önskar. Med hjälp av växtbelysning kan man nämligen odla utan tillgång till naturligt ljus, vilket gör att man kan förvara växterna där det finns plats i hemmet oavsett om det är en källare eller på köksbänken. 

 

LED VÄXTBELYSNING

 

Ytterligare en fördel som gör just LED växtbelysning till ett bra val

Förutom att LED växtbelysning inte drar onödigt mycket energi och håller i tusentals timmar så alstrar de inte heller värme på samma sätt som många andra lampor. Det gör att man inte behöver oroa sig för att växterna ska få värmeskador på grund av att de växt för nära lampan. Man behöver därmed inte vara lika noga med avståndet mellan växt och lampa.

 

Ett bra sortiment av LED växtbelysning som enkelt kan beställas hem

Är du på jakt efter ny LED växtbelysning så kan du titta på utbudet hos LEDMegaStore, det är en webbshop med växtbelysning för olika växter och behov. De erbjuder växtbelysning i olika storlekar, styrkor, färger, modeller och former som gör att man kan hitta rätt belysning till de allra flesta hemmaodlingar. Hela sortimentet med LEDMegaStores LED växtbelysning finns på https://ledmegastore.se/19240-led-vaxtbelysning.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://din-semester.se/

https://ferieguiden.se/

https://nya-expeditioner.se/

https://resebrevet.se/

https://reseposten.se/

https://rundresan.se/

https://semester-nytt.se/

https://semesternytt.se/

https://semesterposten.se/

https://travelguiden.se/

https://trevlig-resa.se/

https://utflyktsinfo.se/

Fler nyheter