Judits second hand bjuder på riktiga fynd

23 mars 2022
patrick pettersson

editorial

En del saker hittar du helt enkelt inte i somliga affärer längre. Som till exempel gamla klassiska seriealbum med Kalle & Hobbe från 1990-talet. Eller Knasen-tidningar som går så långt tillbaka som ända till 1970-talet, kanske ännu tidigare än så. Naturligtvis måste du gå till en second handbutik för att göra den typen av fynd. Dessutom kostar de ofta bara ett par ynka kronor, vilket gör att du kan köpa stora påsar med serietidningar för en spottstyver.

Det är inte bara billiga serietidningar du kan köpa på second hand. Om du till exempel går till judits second hand kan du säkert hitta allt från kläder till skor. Tavlor och porslin är också vanliga fynd du kan göra på second hand. Det kanske bara är krimskrams och skräp för den som skänkte bort sakerna, men för dig är det allt du behöver och till ett riktigt bra pris.

 

second hand

 

Betala inte mer än nödvändigt

För är det en annan sak som är väldigt fördelaktig med second handaffärer är det förstås prislapparna. Med tanke på att alla varor är begagnade tar man inte ut samma höga priser som man gör på nya produkter. Det är med andra ord rena rama drömmen för plånboken, i synnerhet för dig som har en väldigt tunn sådan. Alla behöver liksom tallrikar, glas och annat praktiskt, men det finns faktiskt ingen anledning till varför du ska betala mer än du måste.

Som sagt, du kan ha turen att göra värsta fyndet. Även vad gäller stora möbler. Kanske hittar du den perfekta tv-bänken i din lokala second handbutik. Som hade kostat tusentals, kanske tiotusentals, kronor mer om du köpt den ny i butik. Men enbart det faktum att den är begagnad verkar förändra allt när det gäller prislappen. Och det förändrar även alla dina möjligheter till att faktiskt få chans att äga möbeln.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://techbloggar.se/

https://techbloggaren.se/

https://technewz.se/

https://all-teknik.se/

https://bostadens-it.se/

https://dator-bloggen.se/

https://datorbloggen.se/

https://elektronikbloggen.se/

https://hemmets-it.se/

https://it-familjen.se/

https://pc-bloggen.se/

https://svenska-itbloggen.se/

Fler nyheter