Ingen amatör ska bedriva pumpservice i Halmstad

29 augusti 2021
william eriksson

Att fixa pumpar. Det kan väl vilken klåpare i Halmstad som helst göra? Ja, visst. Lycka till. Här, ta en pump och försöka laga den när den gått sönder. Du är officiellt utmanad. Det går nog att satsa pengar på att du inom bara en kort stund kommer att kasta den i Nissan eller någonting av frustration. I alla fall om du är en lekman. Men det är förstås inte en lekman eller en amatör du ska fråga när man behöver hjälp med pumpservice i Halmstad. 

Nej, verkligen inte faktiskt. Pumpar är alldeles för viktiga för att lämnas i händerna på någon som inte vet vad han eller hon gör. Pumpservice kan nog ses lite grann som den service som sker i skymundan. I det tysta och det fördolda. Men som vi alla ändå är så tacksamma för att den existerar. Annars hade industrierna stannat. Då hade leveranser av vätskor också stannat. Och då hade det till exempel inte blivit någon mjölk i kylen. 

 

 

En hård värld för pumpar

Det är ett stort ansvar som läggs på pumpar i Sverige. Det är inte bara mjölk och andra mejeriprodukter som pumpas runt. Ibland är det tröga vätskor. Vätskor med hög viskositet. Eller med farliga kemikalier. Som absolut inte får släppas ut i naturen, eller ens i industrilokalen, men som samtidigt måste transporteras. Det är ett sådant ansvar som pumparna måste ta. De måste med andra ord hålla en viss standard.

Och håller pumparna inte en viss standard, då kanske de inte ska vara med och pumpa vätskor alls i Halmstad. Då kanske man ska lämna in pumpen på pumpservice för att se om den går att laga. Annars får man väl byta ut den helt och hållet. Det är en hård värld, men det är så det fungerar med pumpar och pumpservice i Halmstad.

Fler nyheter