Bo på hotell i Gävle

23 juni 2022
Jenny Olsson

editorial

Att bo på hotell är för många både lite lyxigt och framförallt avkopplande. Man kan lämna hemmets att göromål och istället fokusera på att vara ledig och umgås. Man kan gå upp och äta en god frukost och sedan gå ut på stan eller åka på en utflykt utan att först göra massa sysslor, som det lätt blir när man är hemma.

I Sverige finns många mindre, mysiga städer att bo i när man vill ge sig iväg på en weekend eller kanske bara ta en tur till mitt i veckan. Med pandemin har många av oss upptäckt Sverige och vad det har att erbjuda, i allt större utsträckning. Gävle är ett exempel på en stad som är av det mindre slaget men som är mysigt och ändå har ett stort utbud. Här finns shoppinggator med inspirerande butiker, Gavleån som är vacker att ta en picknick eller en promenad intill och ett stort utbud av kaféer och restauranger som bjuder in till en trevlig stund med goda smaker. 

 

Hotell

Bra hotell i Gävle

Om du söker ett hotell i Gävle kan Hotel Aveny vara ett bra alternativ. Hotellet som egentligen är ett bed and breakfast ligger bara 12 minuters promenad från Gävle Station vilket gör att man har nära till allt som staden har att erbjuda. Här kan man bo oavsett om man är i staden för att jobba eller åker med sin partner eller som en hel barnfamilj. Här finns rum som passar alla.

Hotellet har dessutom specialpriser som gör att man kan bo till ännu bättre priser än vad de har som standard. Om man inte har så stor semesterkassa kan detta vara ett bra alternativ, då man inte behöver betala multum för att bo en eller några nätter. Hotellet har ägts av samma familj sedan 1997 och genomsyras av en familjär och personlig anda. 

Fler nyheter