Antikvariat med fantastiska böcker

25 januari 2020
Cecilia Olsson
Antikvariat med fantastiska böcker

Böcker är ofta riktigt vackra objekt som man kan ha i sitt hem för att öka sin kunskap, bli underhållen eller använda som en inredningsdetalj. Hur man än väljer att använda sina böcker så är dom något som kan skänka mycket glädje både till en själv och till andra i otroligt många år framöver.

Vi är nu inne i en digital ålder som för med sig mycket positivt. Vi kan resa på ett mycket enklare sätt genom att boka biljetter och hålla koll på all sorts trafik genom våra telefoner. Vi kan också enkelt hålla kontakt med nära och kära som befinner sig lång bort samt utföra de flesta viktiga tjänster som deklaration och ansökningar genom att använda telefonen eller datorn. Något som däremot är väldigt trist med det digitala samhälle vi lever i nu är att många bibliotek och bokaffärer blir lidande av att vi i allt större sträckning väljer att läsa eller lyssna på böcker i telefonen, på surfplattan eller i datorn. Allt fler bibliotek läggs ned och bokhandlare måste börja sälja andra produkter utöver böcker för att inte riskera att behöva lägga ned verksamheten. Fortsätter det så kommer man inte längre kunna sätta sig i ett bibliotek och läsa eller studera i en inspirerande miljö med verk från olika tidsepoker och med författare från världens alla hörn. Man kommer heller inte kunna njuta av ett brett utbud av fantastiska böcker i en närbelägen bokhandel.

En butik där man fortfarande kan köpa otroligt vackra och intressanta böcker är Antikvariat August på Drottninggatan i Stockholm. Där hittar man ett stort urval kvalitetslitteratur inom de flesta områden såsom historia, konst, foto, arkitektur, filosofi, psykologi, religion, naturvetenskaplig litteratur och mat. Hos Antikvariat August finns också ett brett urval skönlitteratur, deckare, pocketböcker samt äldre och mer sällsynta böcker. Läs mer på http://antikvariataugust.se/.

Fler nyheter

09. november 2022

Allt om byggnadssmide